Ydelser

Få lavet din egen video med tegninger eller  infografik, priser fra 8.000 kr. Smid en mail og få et tilbud på dit konkrete projekt  

Aktuelt: Oplæg om adfærdsdesign og brug af nudging/visualiseringer til adfærdsændringer i din hverdag. 

Få besøg på din virksomhed

Kontakt os for et uforpligtende møde om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Facilitering

 Vi lærer dig at bruge tegninger

Vi faciliteter din temadag, strategiseminar, workshop/møde og giver deltagerne en helt særlig dag fyldt med energi. Vores arrangementer er altid designet med spændende energifyldte bevægelsespauser og sjove øvelser med gruppedynamik for øje. Vi taler aldrig om sundhed uden at gøre det i praksis også. 


Gør noget godt for dig selv og dine kollegaer og lad os tilrettelægge en sund dag for krop og hjerne. Vi skaber rammerne der matcher dit behov. 

Vi kan lære dig at tegne, eller vi kan tegne for dig. Vi kan designe og gennemføre processer alt fra en temadag til langsigtede strategier og evaluering af implementeringstiltag, herunder indsamle den nødvendige data du behøver.  


Vi tegner for eller sammen med dig. Vi lærer dig at tegne simple tegninger som kan bruges til at understrege og tydeliggøre dine pointer - alle kan tegne, mange har bare glemt hvordan.


Vi ved at hjernen kaperer det visuelle 60.000 gange hurtigere end ord. Så hvorfor ikke bruge det i dit arbejde til at illustrere dine pointer, resultater, strategier osv.? 

Konkretisering og implementering

Få hjælp til konkretisering og implementering af indsatser.


Vi arbejder ud fra inspiration i adfærdsdesign og indsatsteori. Vi kommer med en struktureret tilgang og et skræddersyet design.

Hvis du vil skabe forandringer i din virksomhed, er det ikke nok med viden og vilje, du skal gøre det let for folk at træffe det rette valg før deres adfærd ændrer sig. Det kan vi hjælpe med via løsninger, der fokuserer på adfærdsdesign.


Vi tilrettelæggelse forandringsprocesser og hjælper dig til at nå den ønskede adfærd i din virksomhed. 

Gør din arbejdsplads sund

Vi hjælper dig med at lave et design for at gøre din virksomhed sundere.


Vi kommer med konkrete ideer og giver inspiration til, hvordan du kan sætte gang i flere sunde initiativer og bruge nudging.  Ydelser

Copyright © All Rights Reserved


Ørnevænget 3

8370 Hadsten